Leerlingenraad - even voorstellen

Mijn naam is Lorik
Ik ben 8 jaar oud
Ik zit in groep 5A
Mijn hobby’s zijn voetballen en gamen.
Ik vind het leuk dat ik in de leerlingenraad zit, omdat ik het nieuws dan als eerste te horen krijg.
Ik zou graag het volgende idee willen inbrengen in de leerlingenraad: een nieuwe ‘style’ voor de schoolfoto.

Mijn naam is Kiki
Ik ben 8 jaar oud
Ik zit in groep 5B
Mijn hobby’s zijn turnen, knuffelen, stoeien, knutselen en op de Ipad.
Ik vind het leuk dat ik in de leerlingenraad zit, omdat er leuke kinderen in zitten en om bij mijn eigen juf te zijn.
Ik zou graag het volgende idee willen inbrengen in de leerlingenraad: dat iedereen gezond eten meeneemt naar school.

Mijn naam is Nadine
Ik ben 9 jaar oud
Ik zit in groep 6
Mijn hobby is handbal.
Ik vind het leuk dat ik in de leerlingenraad zit, omdat je dingen mag bedenken en je weet alles als eerste.
Ik zou graag het volgende idee willen inbrengen in de leerlingenraad: met de hele school meedoen aan de Samenloop voor Hoop.

Mijn naam is Tijn
Ik ben 9 jaar oud
Ik zit in groep 6
Mijn hobby’s zijn buiten spelen, atletiek en gamen.
Ik vind het leuk dat ik in de leerlingenraad zit, omdat ik het graag wil proberen.
Ik zou graag het volgende idee willen inbrengen in de leerlingenraad: één keer per twee maanden naar het zwembad.

Mijn naam is Jayden
Ik ben 10 jaar oud
Ik zit in groep 7
Mijn hobby’s zijn voetballen en knutselen.
Ik vind het leuk dat ik in de leerlingenraad zit, omdat ik het leuk vind om mijn mening te zeggen.
Ik zou graag de volgende ideeën willen inbrengen in de leerlingenraad: onze school nog sportiever maken, leuker leren en meer activiteiten.

Mijn naam is Yana
Ik ben 11 jaar oud
Ik zit in groep 8
Mijn hobby’s zijn trampolinespringen en buiten spelen.
Ik vind het leuk dat ik in de leerlingenraad zit, omdat ik mee mag bepalen over dingen op school.
Ik zou graag de volgende ideeën willen inbrengen in de leerlingenraad:
-Dat we een thema bedenken, namelijk de stroming
-Als iemand jarig is geen snoepgoed kopen, maar €1 in een potje doen en aan het eind van het schooljaar kunnen de juffen en meesters uit eten.
-Doeltjes op het gras.

Mijn naam is Zoilaynis
Ik ben 10 jaar oud.
Ik zit in groep 7.
Mijn hobby's zijn zingen en dansen.
Ik vind het leuk dat ik in de leerlingenraad zit, omdat ik het fijn vind om mijn mening te geven.
Ik zou graag het volgende idee willen inbrengen in de leerlingenraad:
-Een grote blauwe doos en daarin een kado voor juf denise

Mijn naam is Mike
Ik ben 11 jaar oud.
Ik zit in groep 8.
Ik heb geen hobby's.
Ik vind het leuk dat ik in de leerlingenraad zit omdat ik het leuk vind om mee te beslissen.
MIjn idee voor onze school: een schommel op het schoolplein.

More in this category: « Nieuwsbrieven Schoolplein »