Overblijfteam 2016-2017

Het Overblijfteam 2016-2017

Het organiseren en het instandhouden van de overblijfregeling gebeurt door gecertificeerde ouders van de Dijk. Dit Overblijfteam zorgt op professionele wijze, dat de continuïteit op school gewaarborgd wordt. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag kunnen de kinderen op school blijven van 08.30u tot 15.15u. Continuïteit op maat!

De kinderen lunchen en spelen gezamenlijk onder toezicht van 12.00u-13.00u. Als het weer het toelaat gaan de kinderen na het eten naar buiten. Bij slecht weer zijn er activiteiten in de school.
Vanaf 08.15u kunt u zich melden in de hal, waar een ouder aanwezig is van het Overblijfteam. Hier kunt u het overblijfgeld betalen. De kosten bedragen € 2,00 per keer. Blijft uw kind structureel over, dan kunt een strippenkaart aanschaffen. Een hele strippenkaart kost € 87,50 (voor 50x). Een halve strippenkaart kost € 43,75 (voor 25x). De ouders zorgen zelf voor een lunchpakket.

De kinderen lunchen in principe in de hal. Bij een te groot aantal kinderen wordt er ook uitgeweken naar een klaslokaal. Ook hier is toezicht bij aanwezig. In principe is er 1 begeleider per 12 kinderen

Wij zijn als school erg blij met het Overblijfteam. Zij zijn al jaren aan onze school verbonden. De samenwerking is ook uitstekend. Ieder kwartaal vindt er overleg plaats tussen de schoolleiding en het Overblijfteam.

Mocht u nog vragen hebben over het overblijven op de Dijk, dan kunt u terecht bij de schoolleiding, Maarten Tromp.