Juf Anja (IB)

Hallo,

Mijn naam is Anja Siecker Bijker, ben getrouwd en heb 3 kinderen. Ik ben al jaren werkzaam bij stichting Meerwerf en met ingang van schooljaar 2015 – 2016 ben ik werkzaam op basisschool de Dijk. Op maandag en dinsdag ben ik intern begeleider en op woensdag geef ik les aan groep 7.

Groep 7 is een kleurrijke en vrolijke groep waar de slogan sportief en ondernemend zeker van toepassing is.

Als intern begeleider begeleid ik leerlingen en leerkrachten; wat kunnen we veranderen zodat het leren makkelijke en beter gaat voor leerlingen en leerkrachten. Ik vind het een uitdaging om dat uit te zoeken.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden en volleybal ik graag. Verder houd ik van lezen, reizen, koken en allerlei creatieve activiteiten.