Juf Marieke

Hallo,

Ik ben Marieke Klop - de Wolf en geef les in groep 1/2c. Samen met mijn man Sander woon ik in Anna Paulowna.

Na negen jaar gewerkt te hebben in de hotelwereld, heb ik mijzelf omgeschoold en ben ik eind 2013 afgestudeerd aan de pabo in Utrecht. Sindsdien ben ik op verschillende scholen in Den Helder en Julianadorp werkzaam geweest.

Wat ik mooi vind aan onderwijs bij jonge kinderen; is dat kinderen van elkaar leren door de gesprekken die zij met elkaar hebben over wat zij hebben gezien of meegemaakt. Het leren met en van elkaar.

In mijn vrije tijd ga ik graag naar de sportschool, salsadansen, een drankje op het terrasje, eten met vrienden of samen met mijn man fietsen of wandelen.