Juf Jacqueline

Juf Jacqueline,

Hallo, mijn naam is Jacqueline Koster. Ik ben geboren in Nijmegen en getogen in Beuningen. In 1993 heb ik in Alkmaar mijn PABO-diploma behaald en sindsdien woon ik in de kop van Noord-Holland.

In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn man en onze kinderen Jelle en Nienke. Ik zing in een koor, maak deel uit van een kookgroep en ben wekelijks in het zwembad te vinden. Het werken als lerares vind ik heel boeiend en veelzijdig en het geeft mij elke keer weer veel voldoening dat ik kinderen mag begeleiden in hun ontwikkeling.  Na achttien jaar in Julianadorp te hebben gewerkt, ben ik nu alweer een aantal jaren werkzaam op De Dijk. Dit heb ik tot nu toe als zeer positief ervaren! Er hangt een hele fijne en gemoedelijke sfeer op school en ik vind het prettig deel uit te maken van zo'n enthousiast en ambitieus team!