Menu
Tablet menu

Juf Ilona

Juf Ilona,

Hallo, Mijn naam is Ilona Hartjes-Kramer. Ik ben geboren in 1980 en heb twee kinderen: Jordy en Kelsey.

Mijn studie begon ik met een stage op deze school, in groep 4, waar toen nog juf Beppie voor stond. Toen al merkte ik dat de Dijk een erg prettige school is om te zijn. Voor de leerkrachten die samen een sterk team vormen en voor de leerlingen die in een prettige sfeer les krijgen. Ook heb ik hier mijn studie afgerond met mijn eindejaarstage bij de kleuters. Ik vind het dan ook fantastisch om na een aantal jaar van invalwerk op diverse scholen, hier op de Dijk een vaste plek gevonden te hebben.

Het sportieve karakter van de school spreekt mij aan. Sporten vind ik een belangrijk deel van de opvoeding. In de tijd van televisie, tablets en computers is het belangrijk dat kinderen leren dat er meer dan dat te doen is. Via de Dijk komen leerlingen met allerlei sporten in aanmerking en dat vind ik zeer positief. Zelf sport ik ook. Ik doe twee keer in de week Karate en daarnaast ben ik lekker in de buitenlucht bezig met wandelen.

Ik hoop dat alle leerlingen van de Dijk, net als ik, ervaren dat sporten leuk, gezellig en goed voor je is!

Tot ziens op De Dijk

U kunt mij mailen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

back to top

Contact Informatie

 

Continuïteit op De Dijk