Juf Safia

Hallo allemaal,

Mijn naam is Safia Mooij. Ik ben getrouwd met Jerry en ik heb twee kinderen, Keanan en Janey.

Ik werk nu een aantal jaar met heel veel plezier op De Dijk. Een school waar ik mij thuis voel en waar ik vol passie mag en kan genieten van de onwikkeling die de kinderen doormaken. Mijn drijfveer is de kinderen heel veel bij te brengen en ze zoveel mogelijk laten genieten van 'succeservaringen'.

In mijn vrije tijd geniet ik van mijn gezin en de uitstapjes die wij maken. Verder duik ik heel graag in een goed boek, luister ik graag naar muziek en dans ik met plezier. Daarnaast probeer ik minimaal twee keer per week hard te lopen en houd ik ervan om heerlijke gerechten klaar te maken voor familie en vrienden. Mijn meest favoriete hobby is reizen!

Gr. juf  Safia