Meester René

Meester Rene,

Mijn naam is René Hamstra. Ik ben getrouwd en ik heb twee dochters. Ik ben een echte jutter en ik heb meer dan 23 jaar op een school in Julianadorp gewerkt. Ik vind het erg leuk en boeiend om op de Dijk te werken. Wat vind je het leukst van het onderwijs? Allereerst het enthousiasme en de leergierigheid van de kinderen. Alles wat ze meemaken en waar ze belangstelling voor hebben. Kinderen de nodige stapjes verder helpen is voor mij het mooiste wat er is. Wat zijn je hobby's? Spaans gitaarspelen, computeren, tafeltennis, lesgeven en vakantie houden. Heb je een motto? Ja. Wees zuinig op jezelf en anderen en bouw af en toe een ''bruggetje''..