Menu
Tablet menu

Juf Nanke

Juf Nanke,

Even voorstellen, mijn naam is Nanke Heijblok. In 2000 ben ik afgestudeerd aan de PABO in Alkmaar en sindsdien werk ik met veel plezier bij Meerwerf basisscholen. Na flink wat jaren op één school, solliciteerde ik in 2013 naar een plekje op de Dijk. Ik vind het gebouw mooi en sfeervol, de sfeer is goed en ik ben een groot fan van de uitgangspunten van de "Vreedzame School". Ik had veel zin in deze nieuwe uitdaging en ben dan ook super blij met deze plek!

 

Wat ik het mooiste vind van mijn beroep, is dat ik iets belangrijks kan betekenen in de ontwikkeling van de kinderen. Ik geniet ervan om te zien dat een kind eerst iets met hulp doet, maar het vervolgens ineens zelfstandig kan uitvoeren! Die blije koppies zijn voor mij de pareltjes van de dag. Of het nou om een rekensom gaat, of om een koprol tijdens gym.... Ieder stapje vooruit is een feestje!

 

In mijn vrije tijd doe ik graag leuke dingen met mijn man en kinderen en met familie&vrienden. Ik vind het heerlijk om lange wandelingen te maken en als het lukt ga ik iedere week graag bootcampen. Heerlijk sporten in de buitenlucht! Op woensdag, donderdag en vrijdag ben ik te vinden in groep 3. Tot ziens!

 

U kunt mij mailen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

back to top

Contact Informatie

 

Continuïteit op De Dijk