Maarten Tromp

Maarten Tromp, directeur

Hallo, mijn naam is Maarten Tromp. Sinds 1 augustus 2000 ben ik als directeur aangesteld op de openbare basisschool De Dijk. Na 20 jaar voor de klas te hebben gestaan leek het mij tijd voor een andere uitdaging. Tot op heden heb ik hier geen spijt van en zie ik alleen maar positief ingestelde collega's om mij heen.

Ik hoop op deze school te kunnen bijdragen aan een goede ontwikkeling van de kinderen zodat de leerlingen kunnen terugkijken op een veilige, prettige en leerzame tijd.

Mocht u na het lezen van onze site interesse hebben om de school te bezoeken dan bent u van harte welkom voor een rondleiding door de school. Een telefoontje is voldoende om dit te realiseren. Misschien ten overvloede geef ik nog eenmaal ons telefoonnummer 0223-660846.